Lex met contract

Binnen 5 minuten een rechtsgeldig contract

Aan de hand van een aantal vragen gaan we samen aan de slag om jouw Algemene Voorwaarden Aanneming van Werk (NL) op te stellen.

 • Alle contracten zijn rechtsgeldig
 • Contracten zijn na betaling direct te downloaden & te gebruiken
 • Bespaar tot € 200 aan juridische kosten met HalloLex

HalloLex scoort een 4.7

28 Google Reviews
 • Vince Verkerk
  Vince Verkerk
  HalloLex biedt goede waarde voor (startende) ondernemers die af en toe in de knoop raken met hun rechten en plichten als het gaat om verkoop van goederen en/of dienstverlening.. Vaste prijs per document maken de kosten overzichtelijk, en wordt op maat & na wensen opgeleverd! AANRADER.
 • Max Post
  Max Post
  Aanrader! Het aanvragen van contracten is via de website van HalloLex super eenvoudig. Bij onduidelijkheden kan je ze ook bellen en dan helpen ze direct, andersom schromen ze ook niet om jou te bellen, waardoor ze met zekerheid goede contracten af kunnen leveren. Het verdere contact via de mail verliep ook erg prettig. Snelle en professionele reacties! En voor mensen die, net als ik, niet zo veel juridische kennis hebben. Geen stress: ik kreeg bij de 'pittigste' documenten opmerkingen er bij die uitleg gaven over wat er nou precies stond. Op die manier weet je dus ook eindelijk wat je aan het lezen bent. ;)