Lex met contract

Binnen 5 minuten een rechtsgeldig contract

Aan de hand van een aantal vragen gaan we samen aan de slag om jouw Algemene Voorwaarden Aanneming van Werk (NL) op te stellen.

 • Alle contracten zijn rechtsgeldig
 • Contracten zijn na betaling direct te downloaden & te gebruiken
 • Bespaar tot € 200 aan juridische kosten met HalloLex

HalloLex scoort een 4.6

24 Google Reviews
 • Max Post
  Max Post
  Aanrader! Het aanvragen van contracten is via de website van HalloLex super eenvoudig. Bij onduidelijkheden kan je ze ook bellen en dan helpen ze direct, andersom schromen ze ook niet om jou te bellen, waardoor ze met zekerheid goede contracten af kunnen leveren. Het verdere contact via de mail verliep ook erg prettig. Snelle en professionele reacties! En voor mensen die, net als ik, niet zo veel juridische kennis hebben. Geen stress: ik kreeg bij de 'pittigste' documenten opmerkingen er bij die uitleg gaven over wat er nou precies stond. Op die manier weet je dus ook eindelijk wat je aan het lezen bent. ;)
 • Nino Hogenkamp
  Nino Hogenkamp
  Voor het eerst in contact gekomen met HalloLex via Instagram, ik zag een feestelijke foto van de lancering voorbijkomen op het account van Station88. De website heb ik bekeken en gelijk heb ik de telefoon gepakt om te bellen voor meer informatie. Er is vriendelijk opgenomen, ik heb het verhaal van mijn bedrijf verteld en hoe het nu bij mij juridisch ingedekt is. Lex heeft eerst voor mij de algemene voorwaarden opgesteld, deze was binnen een paar minuten besteld via de website. Je vult een simpele vragenlijst in en Lex gaat voor je aan de slag. Een paar dagen later het document ontvangen met een aparte pdf erbij waar alles uitgelegd staat (super handig aangezien ik anders veel tijd kwijt zou zijn aan het lezen van het document). Omdat er juridisch bij mijn bedrijf Positive Tone nog veel te winnen viel heeft Lex mij uitgenodigd op kantoor, hier hebben wij samen gekeken hoe we het bedrijf zo goed mogelijk in kunnen denken naar aanleiding van een aantal negatieve situaties in het verleden. Ondernemen voelt nu een stuk fijn met de gedachte om helemaal goed ingedekt te zijn! Vaak laat je als relatief klein bedrijf juridische documenten liggen omdat het bij de meeste kantoren veel te duur is, Lex heeft hier hele mooie oplossingen voor. Kortom: Altijd snel, professioneel en betaalbaar juridisch advies en contracten. Super!